Известие

Collapse
No announcement yet.

Кит за ремонт на турбини

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщение
    Има ли някъде където да рециклират турбината от 136кс и как точно я рециклират?
    няма!
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Значи китайският комплект е някаква алтернатива в този случай?
      Не вярвам някой да дава гаранция за турбина втора употреба - да не коментираме цената и!
      Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
      Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

Интересното е дали има някой дето може да ремонтира тези турбини ако успея да намеря ремонтен кит...
        Относно тези с пълнителя - там нещата са ясни и цената е горе долу фиксирана.
        Имам едно опасение че когато се говори за ремонт на турбина това не включва нищо друго освен почистване на геометрията и евентуална профилактика, и този тип ремонт си заслужава само ако е запекла геометрията от сажди и нагар - нека някой да ме поправи ако греша.
        Китайците казват че имало пълнители и за тази турбина:
        http://italian.alibaba.com/product-g...302520893.html
        Нека се изкаже някой специалист дали е така ако е така.
        Last edited by akirilov; d.m.y г., 14:44.

Comment

То оригинални комплекти за ремонт на турбини на Garett по принцип няма - такава им е политиката. Всички тези комплекти, които се намират са на трети производители, като най-многобройни са "китайците". И тук вече въпроса е не дали е "китаец", а какво е качеството, защото има китайско и китайско. То там се правят на ишлеме и кованите бутала и на най-популярните щатски фирми, ама качеството им е безупречно.
          Все пак като го няма турбинното колело с оста, не виждам много смисъл от този коплект при положение, че доколкото знам втулките и тук ги стържат.
          Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 23:17.
          Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
          Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
          Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Интересно ми е какво включва профилактиката и ремонта на турбината, колко излиза горе/долу и къде я правят както трябва.
            Благодаря

Comment

Working...
            X